Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт на ниска цена в Плевен и София - ADD.bg
Професионални фирмени сайтове с индивидуален дизайн

SEO Оптимизация

За какво ви е сайт, ако той не е посещаван и не се вижда от никой. Истината е, че когато потребителите търсят информация в Google, посещават основно сайтовете, които излизат на първа страница в резултатите. Точно това е целта на SEO оптимизацията, вашия сайт да бъде на първа страница.

SEO оптимизацията която предлагаме, е на високо ниво, с осигурена бърза и компетентна техническа помощ и поддръжка.

SEO оптимизация за Google (Search Engine Optimization ) представлява съвкупност от сложни, взаимно свързани действия, които спомагат Вашият сайт да постигне по-добри резултати за класирането в търсачката на Google.

Чрез SEO оптимизацията вашият сайт ще бъде по-лесно откриваеми от хората, който търсят в Google дадена услуга или продукт, които предлагате, а уеб сайта ще получава генерира трафик.

При базовата SEO оптимизация на уеб сайт в Add.bg е изключително важно правилното структуриране на главните менюта и подменюта, както и съдържанието в страниците.

Всяка страница трябва да има заглавие (Meta title) и описание (Meta description-не е видим в публичната част на сайта).Описанието на страниците е сложен процес, който включва анализирането на търсенията в Google. Процесите се извършват посредством различни програми, който разчитат най-търсените ключови думи в търсачките.

Какво включва базовата SEO оптимизация на уеб сайт изработен от Add.bg:

Регистрация в Google My Business - Добавяне в Google Maps.
Добавяне в Google Analytics - за следене на посещения в уеб сайта в реално време и водене на статистики.

Разписване на заглавие на страниците и добавяне на описание на страниците.

Гарантираме, посредством направената от нас оптимизация, вие ще излизате на челна позиция в Google!  Всичко това на достъпна цена за Вас!