Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт на ниска цена в Плевен и София - ADD.bg
Професионални фирмени сайтове с индивидуален дизайн

Изработка мобилна версия на сайт

Какво е мобилна версия (responsive design)?

С течение на времето новите технологии навлизат все по-бързо в нашето ежедневие. Вече може да използваме интернет и чрез мобилните си устройства. Има сайтове, който, за да достигнеш до информацията, която ти е нужна ти отнема доста време.

Това олекотена версия на уеб сайта специално създадена за мобилни устройства (телефони, таблети и др.). Изработка на мобилна версия на един уеб сайт се реализира с помощта на програмни кодове, чрез които мобилната версия на даден сайт може да стане технически по-бърза.

Как работи мобилната версия?

Мобилната версия включва кодове, които автоматично се разпознават от мобилни телефони и ги пренасочват към правилната визия.

Днешните мобилни устройства разполага с тъчскрийн и сърфирането става с докосване на екрана.

В сравнение с настолните и преносими компютри, съвременните мобилни устройства разполагат с по-малки екрани и по-малка разделителна способност, именно за това е необходим изработка на мобилна версия.

За да се визуализира даден сайт, той се адаптира към екрана на устройството. При това показване, ако сайта няма изработена мобилна версия, то за да се разгледа неговото съдържание е необходимо да се приближи (zoom) многократно. Това отнема ненужно време на потребителя, което прави сайта неудобен за работа. Последиците на сайт без мобилна версия не са добри, тъй като спада оптимизацията в google и другите търсачки.

Цена за изработка на мобилна версия на сайт?

Добре е ,че не необходими да се изработва нов сайт, а трябва просто да се доработи с помощта на програмни кодове. Цената за изработваната на мобилна версия се определя от сложността на сайта(преместване на елементи, брой на страници, преработка на лога и изображения и др.).

Мобилна версия за:  
 Цена:  199лв.