Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт на ниска цена в Плевен и София - ADD.bg
Професионални фирмени сайтове с индивидуален дизайн

Google - реклама в гугъл по ключови думи

Какво е Google Ads реклама ?

В 21 век , най - силното оръжие в дигиталният свят е Google Ads рекламата.
Онлайн рекламна платформа, разработена от Google, която позволява на фирми и физически лица да създават и публикуват реклами в обширната мрежа на Google от уебсайтове и страници с резултати от търсенето.Той позволява на собствениците на различни бизнеси да се насочват към потенциални клиенти въз основа на ключови думи, демографски данни, местоположение и други фактори , които са от пряко значение за правилното позициониране.

Какво е нужно , за да бъде успешна кампанията в Google Ads ?

За да бъде успешна рекламата в Google Ads , трябва като всяка друга реклама да води клиента до дадено място на което ще има актуална информация за Вас !
Например , до Вашият уебсайт или пък страница в социалните мрежи .
Принципът на рекламата за заплащане на клик и дейност от страна на потребителите е най - практичната опция в която Вие ще постигнете изцяло органичен резултат !
Органичният трафик е този , който е съставен от изцяло реални потенциални клиенти ( потребители ) , които ще донесат приход на твоят бизнес !
Ние от Add , ще се погрижим за правилното структуриране , пренасочване и позициониране. Ако имате притеснението , че не разполагате със собствен уебсайт , не се притеснявайте , и това можем да създадем за Вас.

Какво се изисква от Вас ?

Предоставяйки ни информация за Вашият бизнес , ще можем да изготвим правилните връзки за максимално ефективно пренасочване към вашите продукти
или услуги .
Ще създадем най - добрата структура с която да постигнете максимален ефект и да достигнете до желаната от Вас таргет група . Вие може да почивате , но
вашият Бизнес не спи ! Рекламата работи за Вас във всеки един момент ! Не се колебайте ! Ние имаме дългогодишен опит в създаването на рекламни кампании в Google Ads , разполагаме с офиси в
град Плевен и град София. Работим на достъпни цени с най - високо качество на работа !

Какъв бюджет е подходящ за направата на успешна кампания в Google Ads ?

Бюджетът за капманията е неограничен . Стига да бъде разпределен правилно и структурата на рекламата да е безгрешна , успехът е гарантиран !