Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт на ниска цена в Плевен и София - ADD.bg
Професионални фирмени сайтове с индивидуален дизайн

Успешна реклама във фейсбук

Какво е Facebook рекламата ?

В 21 век , лидерът в рекламата в социалните мрежи е Facebook . Всеки ден милиони потребители прекарват часове в разглеждане на социални профили и разбира се , така имат неограничен достъп до различен тип информация.
Независимо дали комуникират с приятели или просто проверяват даден акаунт в преминаване към следващ пост , могат да попаднат на рекламата на Вашият бизнес.
Съответно имат интерес към тази услуга , защото не случайно рекламата Ви ще се появи. Съответния потребител попада в желаната от Вас таргет група , което означава , че е Ваш потенциален клиент.

Какво по - хубаво от това ! Докато Вие прекарвате време със семейството или приятелите си , рекламата работи за Вашият бизнес . Всичко може да се случва дори , докато си почивате , но вашият бизнес не спи !
Facebook рекламата може да е под формата на видео с кратко описание , графичен пост , създаден пряко по стила на бизнеса Ви , или компилация от снимки с подходящ текст.
Важно е да грабнете вниманието на потребителя и без излишно време да го убедите , че Вие сте правилният избор ! За да не прекарвате часове пред лаптопа в опити да се научите на всичко необходимо за постигането на желаният от Вас резултат , то Вие сте на правилното място . Ние можем да Ви предложим целият набор от услуги , които са необходими за направата на идеалният рекламен постинг във Facebook. Ако Вие сте собственик на магазин за обувки и разполагате с онлайн магазин ( сайт ) , решавате , че искате да имате платена реклама във Facebook .
Потребителят Х попада на току що пуснатият Ви пост във Facebook , като тъкмо е разглеждал сайтове за обувки и е търсил един конкретен модел .
Във вашият пост става ясно , че имате огромно намаление и с приветливата визия на поста Ви клиента директно отива на оставения по - горе линк , който го отвежда до Вашият официален сайт.
След продължително разглеждане на отделните страници , той открива желаният модел на срахотна цена и поръчва ! Честито , това се случи в 2:00 през нощта , докато ти спеше , но рекламата нямаше
нужда от почивка . Събуждайки се сутринта ти видя поръчката и направи каквото е нужно , за да може клиента да получи обувките ! Няма да е само един клиент , разбира се , ще има още много , които
случайно разглеждайки социалните мрежи , ще се натъкнат на твоят пост ! Знаеш ли какво следва тогава ? Още поръчки , съответно още приходи за сметка на минимална инвестиция с професионална визия във Facebook!
Спестяваш време , усилия и пари !
Получаваш , качество , приходи и доволни клиенти !
Мисля ,че идеята ти хареса !

Професионално изграждане и управление на рекламни кампании във Facebook ! Как се случва магията ?

Кое е най - важното тук ? Искаш клиенти , но не какви да са , а да имат интерес към твоята услуга ! Важно е да се направи правилно таргетиране. След като анализираме твоят бизнес и уточним крайната ти цел ,
ние ще определим правилната и най - потенциална таргет група за теб . Това ще са твоите клиенти , които с радост ще се възползват от това , което предлагаш !
Следващата стъпка е изготвянето на съдържанието за твоят пост. Ние ще се погрижим за всичко ! Ще изготвим дизайна , според твоето желание , независимо дали ще е клип , единичен графичен дизайн или компилация от снимки .
С наличните ни копирайтърски услуги , ще разполагаш с най - подходящият текст , който ще закачи клиента бързо към крайната ти цел !
Настройките и допълнителни филтри , ще нагласим без проблем и остава поста да се активира със зададения бюджет и период - време. Остава само да наблюдаваме резултата , който ще отведе бизнеса ти до върха за нула време.
Идеята ти харесва все повече !

Добра инвестиция ли е Facebook рекламата ?

Facebook рекламата може да бъде добра инвестиция за бизнеса, ако се прави правилно.
Той има широк обхват, което ви позволява да се насочите към конкретни аудитории въз основа на демографски данни, интереси и поведение на потребителя.
Рекламната платформа на Facebook предоставя подробни анализи за измерване на успеха на вашата кампания . Макар , че всички знаем , кой е същественият фактор за успех - ПРИХОДА !
Ефективността му зависи от няколко фактора, като вашата целева аудитория, индустрия и цели на кампанията. Ние ще се погрижим за всичко това,защото се
изисква постоянно наблюдение и оптимизиране, за да сме сигурни, че получавате най-добрата възвръщаемост на инвестицията.
Като цяло, Facebook рекламата е инвестиция на високо ниво за бизнеса, ако се подходи стратегически и обмислено.
За това , не се колебай и се свържи с нас !

С каква стартова цена , да започнем Facebook кампанията , за да бъде успешна рекламата !

Няма определена стойност за успешната кампания във Facebook !
Благодарение на Ads Manager и Facebook pixel , можем да зададем дневен или доживотен бюджет за вашата кампания и да позволим на платформата да оптимизира офертите ви с наша помощ , въз основа на вашето насочване и търсен резултат.
Всичко зависи от крайната Ви цел , районът в който желаете рекламата да се разпространи , продължителността на позициониране на рекламата , бюджетът Ви и разбира се таргет групата.
За Вас сме създали пакети , които са подходящи за различните типове бизнеси , но винаги можем да изготвим и индивидуална оферта.
Усещам , че идеята наистина ти харесва !

Очаквания по време на кампанията във Facebook !

Според вашите цели , ние ще зададем на кампанията , търсен резултат. Повече обаждания , повече посещения на сайтът Ви , повече съобщения в Whats app ,
повече харесвания или коментари ... изборът е Ваш . Ние правим постоянни консултации , когато се чувствате несигурни в избора. Не забравяйте , че лоша реклама - НЯМА !
Важно е да достигнете до повече потенциални клиенти , за което ние ще се погрижим . Искате повече обаждания? Ще генерираме бутон за директна зелена слушалка !
Ще искате пренасочване към Вашият уебсайт ? Ще създадем пряк автоматичен път към него !
Вече съм убедена , че идеята ти харесва на 100 % !

Защо да изберете Add в изработката на вашата реклама във Facebook ?

Ние сме фирма с дългогодишен опит в сферата на рекламата . Освен изработката на сайтове и разработката на дигитални модули , решихме да Ви предоставим услугата за Facebook manager , благодарение
на който , ще покачите интереса към бизнеса си , ще увеличите прихода си и ще бъдете в час с всички иновативни методи за реклама в социални мрежи .
Екипът ни следи всички актуални трендове с които може да направи вашата реклама по - атрактивна и по устойчива на алгоритмите в Facebook.
Ние създаваме съдържанието като текст и визия , Вие спестявате време , пари и усилия. Единственото , което се изисква от Вас е да ни се обадите или да се свържете по имейл , да ни предоставите информация за Вашият бизнес
и да видите резултата ! Работим на най - ниски цени за България и най - високо качество ! Не чакайте , свържете се с Add.bg !

Как работи рекламата във Facebook ?

Facebook рекламата работи, като позволява на фирми или физически лица да създават реклами и да се насочват към конкретни аудитории въз основа на техните данни, интереси, поведение , местоположение и възраст.
Тези реклами могат да се показват във Facebook, Instagram, Messenger и други партньорски платформи , като е много важно да бъде извършена правилна синхронизация между акаунтите.
Основния принцип за позициониране на Facebook posting се базира на правилното таргетиране , което е важно за Вашият бизнес. А ние ще се погрижим за това , както и всичко останало !
Като цяло Facebook рекламата е мощен инструмент, който може да помогне на бизнеса да достигне до целевата си аудитория с подходящо съдържание и да стимулира притока на приходи.

Какви са стъпките при процесът на изграждане на Facebook кампанията ?

 1. анализ на вашият бизнес
  Първата стъпка е да се определи какъв е предмета на дейност на бизнесът и какви продукти или услуги предлага.
  Това включва разбиране на целевата аудитория на компанията, конкурентната среда, тенденциите в индустрията и тяхното уникално предложение за продажба.
  След като имаме ясна представа за бизнеса Ви и неговите способности , трябва да анализираме индустрията, в която работи.
  Трябва да разгледаме пазара, на който работи бизнесът Ви , за да определим най - добрият метод за реклама и най-правилният похват , който ще работи успешно за Вас.
 2. таргетиране на правилната аудитория
  Таргет групата е най - важният елемент от Вашата реклама ! Разполагаме с дългогодишен опит в изучаването на потребителското поведение спрямо
  различните типове реклами . Много е важно да бъдат определени данни за Вашата таргет група , като : възраст, пол, местоположение, интереси .
  Използваме проучвания, дигитални инструменти и други методи за събиране на информация за нуждите, предпочитанията и поведението на Вашите потенциални клиенти.
  Така , че кампанията да достигне до реалните Ви потенциални клиенти .
 3. определяме целевите страници и оптимизация на съдържанието
  Каква е крайната цел на рекламата Ви ? Къде ще води тя ?
  При условие , че разполагате с Ваш собствен сайт или друг вид лице в Google пространството , ние ще направим валидни препратки към него с крайната цел клиента да закупи или да се възползва от даденият
  продукт или услуга ! Ако не разполагате със собствен сайт и смятате , че е време да притежавате такъв , ние ще можем да се погрижим и за това.
  Относно пренасочването на трафика на данни от Facebook към какъвто и да било друг тип платформа , ние ще направим правилната конструкция , спрямо
  вашето желание и осъществяване на крайната Ви цел ! Оптимизацията на съдържанието е част от процеса , благодарение на която клиентите Ви ще получат Вашите
  актуални данни , без затруднения . Ние ще се погрижим за правилното структуриране на информацията , валидните препратки и актуализирането на данните , спрямо
  вашата крайна цел .
 4. създаваме рекламен пост с текст и избираме подходящи видеа или изображения  Създаването на пост е творчески процес в който освен текстовата част от съдържанието е нужно да се създаде и дизайн на публикацията , което е  определено един страхотен процес . Копирайтърските ни услуги са на високо ниво , а за графичния дизайн , ще се убедиш сам след като видиш , колко различни опции има за визуализация на твоят бизнес в един пост. Дали ще е видео ? Може ли снимки и лого? Може ли само една снимка с допълнителни корекции ? Може ли да създадем нещо от нулата без материали от Ваша страна ? Отговорът е ДА ! Разполагаме със страхотен екип с професионални умения в графичният дизайн ! Не губете време , а се обадете сега !
 5. Съгласуваме с Вас цялостната концепция .
 6. Статистика за очаквани импресии , прегледи , кликове , спрямо желаният от Вас бюджет.

ПАКЕТИ

Пакет 1 Facebook СТАРТ

. Създаване на корпоративна страница

. Оптимизация на информацията

. Изготвяне на пост (1бр.)

.цена - 250лв. ( за изработка и активиране )

бюджет на кампанията : неограничен

Пакет 2 Facebook ПЛЮС

. Създаване на корпоративна страница

. Оптимизация на информацията

. Изготвяне на пост (3бр.)

.цена - 400лв. ( за изработка и активиране )

бюджет на кампанията : неограничен

 Пакет 3 Facebook МЕГА

 • Създаване на корпоративна страница
 • Оптимизация на информацията
 • Изготвяне на пост (5бр.)
 • цена - 550лв. ( за изработка и активиране )

бюджет на кампанията : неограничен

Индивидуален пакет ( по Ваше желание ) - изготвя се индивидуална оферта на база на Вашите желания и брой постове.